Nieuws

Willemijn naar Ghana!

By | Nieuws | No Comments

In november/december gaan er twee echo experts voor Stichting Awinbono naar Ghana. Zij zullen daar de staff trainen en ondersteuning geven aan het verbeteren van de logistiek in de kliniek. Ook brengen zij een nieuw echo apparaat mee naar Ghana, waar we super blij mee zijn. Eén van de vrijwilligers is Willemijn, zij stelt zich alvast voor:

Mijn naam is Willemijn Karstens (40 jaar) moeder van twee prachtige jongens. Tico van 11 en Klaas van 9 jaar, daarnaast werk ik in mijn eigen Echopraktijk en voor een ziekenhuis in de buurt. De echoscopie is een prachtig vak, ik doe dit dan ook met veel toewijding en plezier.

Met mijn reis naar Ghana hoop ik kennis van de echoscopie over te kunnen brengen en mensen te leren dat met het signaleren van verschillende zaken tijdens de zwangerschap, later een heleboel leed kan worden voorkomen daarnaast hoop ik plezier mee te brengen wanneer ik de zwangere hun kindje in de buik kan laten zien.

Dit is Stephanie van Winsen, onze nieuwe aanwinst!

By | Nieuws | No Comments

Graag willen wij onze nieuwe aanwinst aan jullie voorstellen:

Mijn naam is Stephanie van Winsen, Sinds juni 2017 ben ik gediplomeerd echoscopiste (echoscopiste in de obstetrie en gynaecologie). Na heel veel bijzondere jaren gewerkt te hebben als verpleegkundige op de afdeling verloskunde in het GeboorteHuis Leiden, onderdeel van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC), heb ik de stap gemaakt naar echoscopie. Ik ben heel erg blij met deze nieuwe uitdaging!