Judith Moen

ik ben Judith Moen, opgeleid als verloskundige en bijna 20 jaar zwangere mogen begeleiden in het krijgen van hun kindje. Prachtig werk!

Maar mijn interesse breidde zich uit naar de echoscopie en sinds 2014 mag ik mezelf echoscopiste noemen. In 2018 heeft Willemijn mij geholpen om ook SEO-echoscopiste te zijn in mijn eigen praktijk in Den Haag.

Ik heb heel veel plezier in het maken van echo’s en probeer de mooiste beelden vast te leggen; dus wie weet zien we elkaar snel.

Karen Bost

Mijn naam is Karen Bost.  Je kan mij de komende periode tegenkomen bij echocentrum De Linde. Sinds 1997 ben ik werkzaam als verloskundige en in Den Haag, waar ik veel gezinnen heb mogen begeleiden tijdens de zwangerschap en geboorte van hun kindje. Enkele jaren na de geboorte van onze tweeling in 2006, groeide mijn interesse voor de echoscopie.

In 2014 ben ik begonnen als basis-echoscopist en in 2017 heb ik mijn volgende diploma behaald om ook de 20 weken-echo te mogen uitvoeren (echografie in de obstetrie en gynaecologie). De ontwikkeling van een kindje is fascinerend om te volgen. Om dit te kunnen delen met de aanstaande ouders door samen naar hun nog ongeboren kindje te kunnen kijken, dat maakt ons beroep zo bijzonder.

Laurien Duijster – Kloosterboer

Mijn naam is Laurien Duijster – Kloosterboer. Sinds 2013 werk ik met veel plezier bij Echopraktijk De Linde. Na jaren werkzaam geweest te zijn als verloskundige ben ik in 2013 gediplomeerd als echoscopist (echografie in de obstetrie en gynaecologie). Naast mijn werkzaamheden bij De Linde ben ik ook actief als medisch echoscopist. Dit vind ik een fijne combinatie. Het mooiste van mijn werk vind ik om ouders in spé alvast kennis te laten maken met hun kindje. Het delen van vreugde, maar soms ook verdriet horen beiden bij het vak. In 2015 ben ik zelf moeder geworden van een zoon en in 2018 van een dochter. Sindsdien heb ik nòg meer passie voor mijn vak, omdat ik weet hoe bijzonder deze periode is.

Willemijn Karstens

Mijn naam is Willemijn Karstens. Sinds 2011 ben ik gediplomeerd als echoscopiste in de obstetrie en gynaecologie en de trotse eigenaresse van Echopraktijk de Linde. Na een aantal omzwervingen in de zorg als verpleegkundige en manager in de zorg heb ik gekozen voor het vak van echoscopiste. Zonder een dag spijt te hebben van mijn beslissing doe ik mijn werk met heel veel plezier en toewijding.

De zwangerschap is een hele bijzondere en spannende periode, die ik zelf ook twee keer heb mogen meemaken. Naast kritisch en zorgvuldig naar de kindjes te kijken vind ik het vooral ook heel mooi om de zwangeren en hun naasten mee te nemen in al het moois wat er te zien is bij het maken van een echo.