Laurien Duijster – Kloosterboer

Mijn naam is Laurien Duijster – Kloosterboer. Sinds 2013 werk ik met veel plezier bij Echopraktijk De Linde. Na jaren werkzaam geweest te zijn als verloskundige ben ik in 2013 gediplomeerd als echoscopist (echografie in de obstetrie en gynaecologie). Naast mijn werkzaamheden bij De Linde ben ik ook actief als medisch echoscopist. Dit vind ik een fijne combinatie. Het mooiste van mijn werk vind ik om ouders in spé alvast kennis te laten maken met hun kindje. Het delen van vreugde, maar soms ook verdriet horen beiden bij het vak. In 2015 ben ik zelf moeder geworden van een zoon en in 2018 van een dochter. Sindsdien heb ik nòg meer passie voor mijn vak, omdat ik weet hoe bijzonder deze periode is.

Willemijn Karstens

Mijn naam is Willemijn Karstens. Sinds 2011 ben ik gediplomeerd als echoscopiste in de obstetrie en gynaecologie en de trotse eigenaresse van Echopraktijk de Linde. Na een aantal omzwervingen in de zorg als verpleegkundige en manager in de zorg heb ik gekozen voor het vak van echoscopiste. Zonder een dag spijt te hebben van mijn beslissing doe ik mijn werk met heel veel plezier en toewijding.

De zwangerschap is een hele bijzondere en spannende periode, die ik zelf ook twee keer heb mogen meemaken. Naast kritisch en zorgvuldig naar de kindjes te kijken vind ik het vooral ook heel mooi om de zwangeren en hun naasten mee te nemen in al het moois wat er te zien is bij het maken van een echo.