Willemijn naar Ghana!

By oktober 18, 2018Nieuws

In november/december gaan er twee echo experts voor Stichting Awinbono naar Ghana. Zij zullen daar de staff trainen en ondersteuning geven aan het verbeteren van de logistiek in de kliniek. Ook brengen zij een nieuw echo apparaat mee naar Ghana, waar we super blij mee zijn. Eén van de vrijwilligers is Willemijn, zij stelt zich alvast voor:

Mijn naam is Willemijn Karstens (40 jaar) moeder van twee prachtige jongens. Tico van 11 en Klaas van 9 jaar, daarnaast werk ik in mijn eigen Echopraktijk en voor een ziekenhuis in de buurt. De echoscopie is een prachtig vak, ik doe dit dan ook met veel toewijding en plezier.

Met mijn reis naar Ghana hoop ik kennis van de echoscopie over te kunnen brengen en mensen te leren dat met het signaleren van verschillende zaken tijdens de zwangerschap, later een heleboel leed kan worden voorkomen daarnaast hoop ik plezier mee te brengen wanneer ik de zwangere hun kindje in de buik kan laten zien.

Bel mij terug